Luokkaerot

Tuija Aalto avaa hauskasti miittikäsitettä ja yhdistää sen nettiväkeen, tuohon digitaalisten mörköpeikkojen laumaan. Vaikea olla eri mieltä.

Itse kävin viikko sitten perjantaina hengaamassa salaseuranomaisesti muiden keski-ikäisten enemmän tai vähemmän aktiivisesti blogia kirjoittavien kanssa baarissa. Mukaan kutsuttiin naamavipillä, eli käytännössä joku kutsui enimmäkseen netin kautta tutuksi tulleet pidemmän linjan kirjoittajat kaljalle.

Esitän nyt julman yleistyksen; en muista yhdenkään paikalla olleen muuttuneet digitaalisen filtterin läpi vaikuttaessaan kuolaavaksi verbaali-urpoksi. Noin yleisesti ottaen sama pätee valtaosaan netissä pidempään henganneista. Toki siellä jurakaudella vaikutti oma laumansa peikkoja ja tusinatauskeja, ja kaikilla on varmaan omat luurankohetkensä visusti matka-arkkuun lukittuna, mutta kuitenkin.

Eittämättä aika iso osa myöhäisheränneistä netin käyttäjistä osaa ihan tavalliset käyttäytymissäännöt myös netissä. Osa jopa noudattaa niitä. Mutta on vähän vaikea olla olematta elitisti ja sanoa että tämä harmaiden eminenssien jengi nyt vain hoitaa tonttinsa helvetin paljon paremmin. Nousukkaat tulee pilaamaan meidän rapujuhlat, pissivät boolimaljaan ja kourivat vieraiden arkoja paikkoja.

Älkää tulko. Menkää pois. Viekää samalla pois touhottava media joka on kuin naapurirapun mummo paheksumassa pihalla rellestäviä lapsia, hetkeä ennen kuin se vetää aamupäiväkännit ja sammuu lähikaupan tuulikaappiin.

This entry was posted in Mainostaulujen taakse and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Luokkaerot

  1. Zepa says:

    Harmittaa vieläkin suuresti, etten salakutsusta huolimatta päässyt paikalle kys. eliittitapahtumaan :-) Sua en ole nähnyt varmaan ikinä livenä, ne muut siellä olleet kai olenkin kaikki. Karmea keli nostatti vastarinnan kotoa liikkumista kohtaan. Byöh. Bää.

  2. Merten says:

    Sehän oli sellainen pirtsakka kevätsade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.