Perinteinen kännipostaus

En minä muuten, mutta nuo kollegat yllyttivät. Tiesittekö että ensimmäinen humalahakuinen blogimiitti järjestettiin vuonna 2003, kun ameriikan ihme Justin Hall kävi Suomessa. Tai ainakin ensimmäinen jossa minä olin.

Tämä on vielä samalla kymmenluvulla.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

2 Responses to Perinteinen kännipostaus

  1. Semi says:

    Hei, minä olin siellä myös! Tilaisuudesta otetut valokuvat tosin söi perinteinen mörkö nimeltä “kovalevy rikki – ei varmuuskopiota”. Hieman sitä ennen pidettiin muistaakseni yksi blogimiitti Cafe Lasipalatsissa, se ei kuitenkaan ollut kovin humalahakuinen. Voi niitä aikoja! :)

  2. Janne says:

    Muistan tilanteen, ja muistan myös Justinin polttaneen kätensä Saunabaarissa (mun moka).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.