Kauan, kauan sitten

Joskus heti vuosituhannen vaihteen jälkeen elettiin suomalaisten musiikkivideoiden kulta-aikaa, mutta viime vuosina tuntuu että taidemuoto on kärsinyt samanlaisessa kuristusotteessa kuin koko musiikkialakin; enkä puhu nyt finanssimaailman uhkakuvista, vaan ihan yleisestä näköalattomuudesta. Tai, no, oikeammin siitä että en ole itse jaksanut innostua. Eikö se nyt ole vähintäänkin maailmanlopun merkki?

Siksi tulee aina lämmin ja hyvä olo, kun ihan odottamatta ja pyytämättä löytää televisioruudustaan jotain hienoa, ja kun käy tarkistamassa asian netistä, voi olla vielä samaa mieltä. Tällä kertaa lämpimän väristyksen antoi Liekin Kauan, kauan sitten -video:

Pienimuotoinen, hieno yhden oton video. Ja musiikki muistuttaa että pitäisi ostaa Liekin uudemmatkin levyt. Erityiskiitos Universalille, joka on laittanut videon juutubeen niin että sen voi liittää muuallekin. Muuvi 2009:ssä on muutama muukin ihan kelpo tuotos, mutta onhan tuo nyt selvästi paras.

Noin muuten musiikin puolelta mainittakoon että Irlannin ikiliikkujien, Therapy?:n, uusi levy on ilmestynyt. Ostan mukaani kun seuraavan kerran käyn levypuodissa, mutta täytyy myöntää että ensituntuman perusteella luvassa on samanlainen avautumisprosessi kuin aikoinaan Suicide Pact – You First:ssä. Helvetin pitkä, mutta palkitseva.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.