Röyhkän Kake, Spotify ja soittolista

En muista hetkeen ihastuneeni mihinkään ohjelmaan niin kuin olen nyt ihastunut Spotify:yn. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta Spotify on vähän Itunesin oloinen soitto-ohjelma, sillä poikkeuksella että musiikki on keskitetysti palvelussa. Ehkä sitä voisi luonnehtia vapaasoittoiseksi nettiradioksi, jossa käyttäjälle annetaan hyvin paljon samaa kontrollia kuin missä tahansa soitto-ohjelmassa, plus mahdollisuudet jakaa soittolistoja (jopa editoitavia) muiden käyttäjien kesken, ja ostaa musiikkia omaksi.

Ohjelma on nyt kutsu-betassa, ja uusia käyttäjiä saavat kutsua mukaan ne, jotka maksavat palvelusta kymmenen dollaria kuussa. Ilmaiskäyttäjät saavat kuulla satunnaisia mainoksia – tai tällä hetkellä, yhtä mainosta. En ole vielä muuttanut omaa tiliäni maksulliseksi, mutta saatan hyvinkin pian tehdä sen. Samalla saatan löytää vuosikausia kadoksissa olleen intoni uuden musiikin etsimiseen ja ostamiseen.

Sitä odotellessa, tässä on muille ohjelmaa käyttäville päivittyvä soittolista Kauko Röyhkää. Pyrin valitsemaan siihen ne itselle tärkeimmät ja merkityksellisimmät kappaleet tarjolla olevasta valikoimasta (* . Miksi? Koska voin. Ja koska ensimmäinen kappale on Ihmelapsen viimeiset hetket.

*) Karkeasti laskien noin puolet julkaisuista, väli Maa on voimaaKaksi koiraa ja uudemmat Rankalle tehdyt levytykset puuttuvat.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Röyhkän Kake, Spotify ja soittolista

 1. Maurelita says:

  Voi vitsi oli jo aiemmin alkanut sormet syyhytä, mistähän tonne saisi kutsun…

  *vinks vinks*

 2. -rh says:

  Tänään sitten pienet synkistelyt – julki:

  http://www.k-klubi.com/kalenteri.html

  Josson kuulolla lähiseutulaisia, tervetuloo.
  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.