Otan takaisin ripauksen

Hassua, miten universumi kostaa heti kun vähän tuulettelet. Napistuani pari päivää korporaatioblogeista ja yleisistä Parhaan Bloggaajan Ohjeista, yht’äkkiä sen korporaation blogeihin joihin minä pääsen käsiksi ilmestyy muutama kirjoitus, jotka pääsevät “ihan kiva”-asteelle. En koukutu, mutta havaitsen potentiaalia. Peukku.

Ja sitten joku aika suosittu bloggaaja valtameren takaa puhuu fiksuja hyvien blogien ominaisuuksista. Fiksu jätkä, ei sanonut kertaakaan että blogia pitäisi kirjoittaa ristimänimellä ja pepsodent-kuvalla.

This entry was posted in Mainostaulujen taakse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.