Kulttuurihistoriallisia löydöksiä

Youtube:n satunnainen selaaminen kannattaa, koska nyt joku avulias sielu on tehnyt teon, joka jättää muutamankien faaraoiden hautapaikan löytymisen varjoonsa. Sieltä nimittäin löytyy nyt Bad Vugumin video-kokoelma From B to V, jossa on yltäkylläisesti suomalaisen indie-musiikin historiaa. Henkilökohtaisesti eniten koskettavat ennen näkemättömät videot Radiopuhelimien Maasäteilyä-albumia, josta herkkupalana:

Maasäteilyä on minulle sekä ensimmäinen että koviten kolahtanut Radiopuhelimien levy, ja Jokapaikan mies on sellainen aika hyvä läpileikkaus yhtyeen tuotannosta ajalta, jolloin suurin osa kappaleista pysytteli alle kolmessa minuutissa. Ja sieltähän voi bongata myöhemmin toisessa kokoonpanossa otsikoihin nousseen herrasmiehenkin. Katsokaa samalla Huuto. Lisäksi kokoelmasta löytyy Circleä, Keuhkoja, Leo Bugarilovesia, ja vaikka sun mitä.

Hyvä sunnuntai.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Kulttuurihistoriallisia löydöksiä

  1. Pingback: Ai hurja | skrubu.net blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.