Mainostaulujen taakse

Perinteisen ohjelmistosiirtoketjun mittaustauon asemesta ajattelin tehdä näitä pieniä, sieviä muutoksia blogiin vähitellen. Ensin meta-tason muutokset rakenteeseen, sitten sisältöä, ja sitten joskus, jos jaksan, ulkoasuun. Tähän mennessä Tex Willerin talolla tapahtunutta: kategoriat tageiksi, perusblogin kategorian perustaminen, osoiterakenteen muuttaminen hakemistotyyliseksi. Kukaan ei huomannut mitään, olin kuin varas yöllä.

Tästä huteraa aasinsiltaa pitkin ensimmäiseen uuteen kategoriaan tahi blogiin. Tämä on Mainostaulujen Taakse, eli:

“Mainostaulujen taakse jää tuo pieni kaistale maata
joka ei houkuttele hölmöjä luokseen.”

(Kauko Röyhkä: Mainostaulujen taakse)

Kuten tästä suoraviivaisesta viittauksesta voi arvata, Mainostaulujen taakse käsittelee intterweppiä, blogeja ja blogien yms. härpäkkeiden teknistä säätämistä. Nimi ei sisällä rahtustakaan ironiaa. Etupäässä aion kuitenkin viisastella kaikesta virtuaalisesta ja toimia bloggaavana vanhempana valtiomiehenä. Koska ennen oli toisin, ja yleensä paremmin.

This entry was posted in Mainostaulujen taakse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.