Solmussa

Sillä välin kun kaverit dokaili ja julkaisivat enemmän tai vähemmän akateemisia artikkeleita roolipelaamisesta, minä kävin Hämeessä. Ja kuten kaikkina aiempina kertoina viimeisen puolen vuoden aikana, tuliaisina oli flunssaa, tällä kertaa allekirjoittaneella ja nuorimmalla jälkikasvulla. Päättelen tästä, että dokailu on terveellisempää kuin sukulointi.

Lohdutan itseäni sillä, että säästyneet rahat käytin rakentavasti ja pitkäjänteisesti varaamalla kesäkuulle matkan Pariisiin. Oikeastaan, käytin ne rahat jo varaamalla liput jonkun pelifirman häppeningiin, mutta jos ette kerro kellekään, oikeasti me kyllä käytettiin sitä tekosyynä Pariisin matkaan ihan kahdestaan. On siitä tiettyä iloa, kun perheen vanhemmilla on yhteinen harrastus, vaikka se sitten onkin virtuaalimonsujen telominen.

En osaa tilata ranskaksi edes kaljaa.

This entry was posted in Aiheeton and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Solmussa

 1. Janne says:

  Kun asustelin Ranskassa, kaverini opetteli sanomaan “yksi olut” ranskaksi.

  Hän sai joka kerta kaksi olutta.

 2. Merten says:

  Tutustuta minut kaveriisi.

 3. Mikki says:

  Sanot niille vain “Gimme a Bud Light, surrender monkey”. Kyllä se sillä hoituu, sano.

 4. Merten says:

  Pitäis opetelle ameriikan aksenttia. Saattaisi tosin olla arvoista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.