On se jännä

Jo kotvan ovat pohdituttaneet nämä netin linkkien- ja muun tauhkan jakamistavat, sekä tuo mikrobloggaus. Että kun ei jaksa kirjoittaa uutta novellia blogiinsa, mutta ei toisaalta kehtaa laittaa vain linkkiä. Pitäisi kommentoida ja jotenkin osoittaa linkittävänsä syystä.

Annoin periksi, perustin kokeilumielessä linkkiblogin. Ensimmäisenä toteutuskeinona tuli mieleen Tumblr, siitä yksinkertaisesta syystä että törmäsin tänään sillä tehtyyn linkkiblogiin. Nyt on Oparin aarteet, joka löytyy paitsi saitiltaan, myös tuolta sivupalkista, ja onhan sillä ihan oma syötteensäkin. En aio kommentoida, en kategorisoida, hyvä jos otsikoida jaksan. Odotettavissa videoita ja peli-aiheisia linkkejä. Seuratkoon ken jaksaa. Olo on vähän kuin muusikolla, joka säveltää vain itseään varten.

Ahdistaa toisaalta tuo teknisten ratkaisujen määrä. On minulla ennenkin ollut linkkipalveluita, mikroblogeja, ja ties mitä. Järki sanoisi, että jos nyt kuitenkin keräisi kaikki yhteen, olisi kaikilla helpompaa. Mutta tunne taas sanoo, että uusia leluja pitää kokeilla. Koska ovat, sekä uusia että leluja.

Vaikea sanoa vastaan. Ehkä siksi yritän sekoittaa lauserakenteen. Passiivista muutosvastarintaa.

This entry was posted in Aiheeton and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to On se jännä

  1. b. says:

    Tuli mieleen lapsuuteni lemppari-Tarzan mutta blogin nimen innoittajana taitaakin olla Kumikameli?

  2. Merten says:

    On se, Kumikameli. Mihin seepra karvoistaan, jne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.