Radiokatveessa

Vähän on ollut hiljaista; se on katsokaas tämä loma-aika. Sen lisäksi että ei ole mitään kerrottavaa, ei ole myöskään ollut juuri intoa repiä taikurinhatusta sitä. Mitä nyt olen, ollut ja möllöttänyt. Ymmärtääkseni akut latautuvat jos niitä ei käytä.

Seuraavana ohjelmassa noin viikko eloa maaseudulla ja mökillä. Välissä pitäisi käydä muuttamassa vanhuksen uuteen ja kieltämättä aika kivaan kämppään. Jos oikein keskiluokkaiseksi heittäydyn, käyn Hämeenlinnan asuntomessuilla.

Jos parannan tapani, kesäloman seuraamiseen voi käyttää Hiljaisten Seiväshyppääjien kuvakerhoa, jonne mobiilibloggaan ehkä kerran kuukaudessa jonkun alivalottuneen ja vähäisen pikselimäärän omaavan kuvan.

Aika pitkä tapa sanoa että hengissä, yhä.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.