Mielenrauha, perherauha, maailmanrauha – mutta turpiin hyviksille

Eilisen, muutaman tunnin testirupeaman perusteella, uskallan sanoa että uusi kirjamikro (jos se on kirja, niin missä on sivut? Nyt on pelkät kannet) pyörittää nimeltä mainitsematonta verkkopeliä ihan kivasti. Se nyt kuitenkin oli, jos ei syy niin vahva tekosyy, omenaporukkaan siirtymiselle. Tämä ilostutti kovasti, koska mikään ei tee avioelämästä niin onnellista kuin se että toinen istuu työhuoneessa, toinen keittiössä ja naapurit saavat nauttia äänekkäästä “Tapa se! Lyö nyt! Muista kerätä roinat ruumiilta!”-keskustelusta. Onneksi lapset olivat jo nukkumassa ja ovat toivottavasti vastaisuudessakin.

Yritän silti pyhittää vapaahetkiä alkuinnostuksen aikana myös muulle (perhe)elämälle, ennen kuin sosiaalivirasto tekee sen puolestani. Onneksi verkosta löytyy varoittavaa valistusmateriaalia.

Se tietokonehommista. Seuraavaksi jotain muuta, muuten menee kunnia, vaikka mainetta tulee.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

3 Responses to Mielenrauha, perherauha, maailmanrauha – mutta turpiin hyviksille

 1. Eiku.

  Kerro mitä soot muuten tykänny siit kirjamikrosta.

 2. Saruwine says:

  Sivut? Sivujahan on intterwebbi täynnänsä. :)

 3. Merten says:

  Interweppi on pelkkää kuvitelmaa, joka myös kuvitelmaksi jää, heti kun yhteys tai sähköt katkeaa.

  Voin kyllä mielelläni kertoa mitä olen tykännyt kirjamikrosta heti kun olen sitä käyttänyt vähän enemmän; tähän mennessä olen mainitun pelaamisen lisäksi lähinnä asentanut ohjelmia (ihan kätevää, heti kun muiden avustuksella tajusin miten ne asennetaan) ja surffannut hetken. Sitten kun ehdin tuolla vähänk kirjoittelemaan ja säätämään, voin kertoa enemmänkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.