Olen nyt yksi viileistä tyypeistä

Pari päivää jaksoin kärvistellä, nyt sitten hyrrää pöydällä Applen MacBook. Olen astunut MacElämään, eli iLifeen. Melko hienoa. Tosin, koska olen käyttänyt moista laitetta ennenkin, uudelleentutustuminen on vähän antiklimaattista. Ihan kiva, mutta en joutunut etsimään alaleukaani lattialta.

Taustalla se yksi nimeltämainitsematon verkkopeli puksuttaa ensimmäistä, kevyttä puolen gigan päivitystään. Sitten on vielä toinen samanmoinen ja lukuisia pienempiä. Tämän kaiken jälkeen sen perkeleen aikasyöpön olisi vähän parempi pyöriä tässä koneessa.

Ainakin nyt voi kuulua täysillä mäkkijengiin. Koska mäkkijengi on trendisetteri, ravintoketjun yläpäässä. Ja onhan tämä kiva.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

6 Responses to Olen nyt yksi viileistä tyypeistä

 1. Mitluana says:

  Oi, olen vielä suunnitteluvaiheessa, pro- ja anti-mäk ihmisten ristipaineessa. Osan mielestä vehje on pykälää paratiisista alempana, toisten mielestä taas täysin turha. “No tota…sinuna harkitsisin vielä…”.
  Huokaus.
  Mutta jotenkin on sellainen tutina, että mäkpuuk tännekin vielä tulee… Oishan se hienoa päästä siihen M-kerhoon. ;)

 2. Alceste says:

  Voi, voi, voi…

 3. Merten says:

  No, toden sanoakseni, olen pari-kolme vuotta roikkunut löysässä hirressä. Nyt tuli vain riittävän hyvä tekosyy.

 4. Sun äitis says:

  Gratulis ja tervetuloa joukkoon!

  (tosin sinuna hankkisin ennen takuuajan umpeutumista AppleCaren, jollet jo hankkinut. Mun ja PA:n nykyisessissä ja näitä edeltävissä (yht. 4) Mac-kannettavissa on kaikissa ollut tarvetta takyyhuolloile. Tosin, jos Applen ilmoittamat luvut takuukorjatuista vempaimista pitävät paikkansa, voi hyvinkin olla, ettei koko Suomeen mahdu kuin pari muuta viallista konetta meidän bookien lisäksi. Välillä olen miltei ajatellut, että ne varuiks lähettää tilastolliset sohlot laitteet just meille, kun me ollaan niitä tosiuskovaisia, jotka ei pienistä vapista.)

 5. Saruwine says:

  Resistance is futile, sano. Näin meille potentiaalis-viileille käy kaikille, ennemmin tai myöhemmin.

  Terv. Saruwine, viileä tyyppi jo joulukuusta 2006.

 6. Merten says:

  En ottanut AppleCarea, vaikka mietin pitkään; perustelin sillä että takuu kuitenkin kattaa ensimmäisen vuoden ja kone on ns. halvemmasta päästä. AC:n kanssa sen hinta olisi ollut jo aika lähelle MacBook Pro -koneita – olis sitten kannattanut ottaa sellainen, paitsi että siihen olisi ainakin pitänyt ottaa AC, joka olisi taas nostanut hintaa neljällä sadalla…

  Melko viileää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.