Minä ja aateekoo

Me emme tule toimeen. Joskus vuosi-puolitoista sitten tuli ostettua halpakannettava halpahallista, ja se on tähän mennessä toiminut ihan kohtuudella surffaamiseen ja muuhun peruskäyttöön. Speksien puolesta sen pitäisi toimia myös pelaamiseen, ainakin sellaiseen kevyeen – esimerkiksi eräiden nimeltä mainitsemattomien verkkopelien kanssa. Ja katso; hyvin toimii, peli lähtee käyntiin, elämä on auvoa. Ja sitten puolen tunnin jälkeen läppäri kuolee kuin harppuunoitu valas, kellahtaa vatsalleen ja sammuu ilmaan mitään varoitusta. En tiedä miksi, mutta epäilen vahvasti ylikuumentumista, joko integroidun näytönohjaimen tai koko prosessorin. Ei auta ajuripäivitys, ei edes pyhä henki.

Harmittamaan panee, sellainen. Mietin että pitäisikö ostaa uusi, riittävän järeä kannettava. Tai ehkä se kaukainen unelma joka tekisi minusta yhden viileistä pojista, ostaa saman tien Macbook. Tai lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, päivittää laajakaista nopeampaan ja ostaa kytky-kannettava. Kaikki ovat kalliita vaihtoehtoja, mutta osamaksunhan pitäisi vapauttaa elämään?

Näitä mietin. Oikea syyhän on että pitäisi päästä samaan aikaan vaimon kanssa tappamaan mehiläisiä ja muita kiertäviä hirviöitä verkkopeliin. Koska se on parasta suhdetoimintaa.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

2 Responses to Minä ja aateekoo

  1. Sun äitis says:

    Toivotan sinut viileän tervetulleeksi MacBookin haltijaksi, mutta jos pelaamiseen aiot konettasi käyttää, ei valinta liene osuvin. Minähän en pelaamisesta mitään ymmärrä, mutta se keskimmäinen lapseni, joka on ymmärtävinään, pitää mun MacBookiani ihan lelukoneena (omansa on jokin omaisuuksien arvoinen MacPro-kokoonpano.)

  2. Merten says:

    Tässä tutkiskelen juuri noiden kahden mallin eroja; hevosmiehet kertovat että MacBookin näytönohjain voi olla vähän turhan rupu, mutta Pro:ssa on erillinen näytönohjausvempele ja on siksi kivempi.

    Tietty, siitä että on kivempi, saa pulittaa melkein tonnin enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.