Jos kiertää puun ympäri, kaikki tulee puun takaa

Aikataulutin maaseudun hellästä huomasta paluun niin että ehdin television ääreen katsomaan Salibandyn MM-finaalin. Osansa oli myös sillä että piti palata julkisilla ja mielummin niin ettei tyttö ole ihan töttöröö.

Ei lopultakaan olisi ollut niin kiire. Tiukin ja jännittävin finaali tähän mennessä, mutta lopputulos odotettu, vaikkakin paljon otaksumaani tiukemmalle meni. Ruotsi voitti jatko-ajalla. Ahavoituneilta huulilta purkautui rehellinen vitutus. Että ne, aina. Voittavat, ovat parempia, vaikuttavat niin helvetin voittamattomilta.

Minä näin asian niin että Espoosta tulleet pelaajat pysyivät svenskien matkassa ja Helsingistä tulleet eivät. Näinhän se meni kotimaan liigassakin; Espoo juoksi jalat alta hesalaisilta. Ovat yksinkertaisesti liikkuvampia, vahvempia ja taitavampia. Töölön Tarzanin, kuten me näin veljellisesti erästäkin pelaajaa kutsumme, kikat eivät purreet svenskeihin enää ollenkaan.

Enemmän harmittaa kun tulee odotetusti tauluun. Vähemmän harmittaisia jos tulisi yllätystappio.

Myöhemmin lisää maaseudun kutsusta, nyt hakkaan hetken otsaani seinään.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

5 Responses to Jos kiertää puun ympäri, kaikki tulee puun takaa

 1. Ja millä tavalla: ylivoimamaali jäähystä, joka tuli tukasta vetämisestä. *turhs*

  Ärsyttävästihän se ruotsinpoika painoi sitä kaveria maalinedustalla, mutta kait siinä olisi voinut jättää tukasta kiskomatta – tai sitten tuomari olisi voinut havainnoida mitä sitä ennen tapahtui. Ainakin selostajat taisivat tovin olettaa, että siitä tuli molemmille osapuolille jäähy?

  Yhtäkaikki, 7-6. Luulisi ruotsalaisia jo tympäisevän.. 10 vuotta mestareita putkeen. =)

 2. Tyhmä jäähyhän se oli, mutta kyllä svenskien pakki piti siinä ensin jätkää aika puhtaassa käsilukossa. Laittaahan sellainen harmittamaan. Ei tosin saisi harmittaa noin paljoa.

  Kyllä riepoo. Etenkin se, että alun kankeuden jälkeen svenskit olivat parempia.

 3. Anssi says:

  V is not for victory… Kylläpä korpesi, nyt vasta alkaa hieman hellittämään. SVT:n puolelta jaksoin katsella jälkipelejä just niin kauan kunnes Jihden vastenmielinen naama ilmestyi ruutuun. Se oli liikaa se.

 4. Saataiskohan me kehitettyä Jihdestä ihan uusi korvike Sundinille? Tosin vähän fiksummalla pilkkalaululla.

 5. Anssi says:

  Siitä vaan sanoittamaan jos joku kykenee. Mulla kaikki musiikki lakkaa ja sanatkin jäävät tulematta kun se takatukkainen halinalle muikistelee ihan missä mediassa tahansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.