Onko vielä pitkä matka jonnekin?

Asensin toissailtana, ihan vain kokeilumielessä, pitkään pöydänkulmalla lojuneen Hearts of Iron 2-pelin. Itse asiassa, kahdelle eri koneelle. Ensin vain kokeilumielessä uudelle läppärille ja sen oikuteltua myös pöytäkoneelle. Joka myös oikutteli. Amatööriarvioni on, että jälkimmäisestä on poksahtanut prosessorituuletin ja ensimmäinen vain haluaa niin kiivaasti muistuttaa tuoterekisteröintien eduista että peli laukeaa alta. Voi olla jotain muutakin.

Silti jaksoin viime yönä aivan liian myöhän sitä lataa – tallenna – kaatui – lataa -rumbaa. Oli pakko katsoa talvisota lävitse, lyödä veli venäläinen takaisin rajan taakse, ja olla suostumatta rauhaan. Vaasan veri ei vapise, perkele. Vaan kyllä alkoi vapista siinä vaiheessa kun kolmatta kertaa valtasin Kajaanin takaisin ja yritin tallentaa, vain saadakseni Kuoleman Mustan Ruudun eteeni.

Tänään, tuota, ihan vain nopeasti kokeilen illalla uudestaan.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

2 Responses to Onko vielä pitkä matka jonnekin?

  1. Tiedoksesi.
    Multa lähtee kierrätykseen likiaikoina joitakin kenties larpparille sopivia vaatteita.

    Oliko sulla kerran lainassa se harmaa takki? Se ainakin lähtee, ja jotakin muuta, kun ehdin katsoa.

  2. Merten says:

    Muistaakseni oli; sen voisi toki ottaa omaksikin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.