Esinekeräilyn hitaus

6.

Onnittelut sinulle, siellä jossain Oulun yliopiston kampuksella tai missä lie, kuitenkin paikallisen yliopiston verkon päässä. Noin kello 12.51 surffasit ihanaisella mäkkärillä ja mozilla-pohjaisella selaimella tänne ja vietit paikan päällä melkein minuutin 200.000:na vierailijana. Lounastarjous on voimassa jos satut eksymään tänne pääkaupunkiseudulle ja ilmaiset itsesi kommenteissa tai sähköpostimella.

Jostain syystä tasalukuihin osuvat aina pitkänmatkalaiset. Lompakko kiittää, omatunto kärsii. Ainakin tällä kertaa kyseessä oli Blogilistan kautta jorinat tilannut henkilö, mikä kovasti lämmittää mieltäni.

Kaksisataatuhatta ja rapiat käyntiä on aika paljon. Silmämääräisen seurannan perusteella valtaosa kävijöistä on vakiolukijoita – linkkien kautta ihmisiä tulee silloin tällöin, mutta paria suurempaa piikkiä lukuunottamatta ovat vähemmistössä. Hakukoneiden kautta tänne tullaan muutamalla eksaktilla haulla – sivuun upotettu robotinesto toimii siis aika hyvin. En halua olla mikään valtakunnallinen tietopankki ja olen huomattavasti kiinnostuneempi tarkoituksella paikalle eksyneistä kuin tuurikävijöistä. Hakukoneiden esto on ollut päällä jo useamman vuoden, siksi päivittäiset kävijämäärät (keskimäärin 145) että lukijamäärät per juttu (jossain 250:n hujakoilla) ovat aika hyvin selvillä.

Tässä blogin uusimmassa inkarnaatiossa – noin vuoden verran linjoilla olleessa – on 266 kirjoitusta ja 1010 kommenttia. Sanoisin, että kirjoitusten puolesta keskiarvo on tänä vuonna ollut vähän aiempia alhaisempi. Kaiken kaikkiaan näitä on tullut raapustettua pitkälti yli toistatuhatta ja sivuprojektit siihen päälle. Voisi ehkä puhua enemmän elämäntavasta kuin harrastuksesta.

Kaikki tämä tilastotieto haihtuu kuin tuuli; mukavinta on kuitenkin kun joku lukee.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

4 Responses to Esinekeräilyn hitaus

 1. Ellinoora says:

  Luin. Pidin. Luen vastakin.

 2. MO says:

  Kaikki tuntomerkit sopivat. Olinko se minä?

 3. Merten says:

  Jos sopivat, sovitaan että olit. Onnittelut omasta, ja yhtiöni puolesta.

 4. MO says:

  Kiitän jyrkästi ja loivasti.

  Ehdotan kuitenkin, että käytätte lounasosuuteni sanan säilänne teroittamiseen ja uusien juonien punomiseen paikallisessa soittoruokalassanne parhaaksi katsomananne ajankohtana.

  Jatkakaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.