Eikä siinä vielä kaikki

Siltä varalta että joku alasta kiinnostunut on viettänyt päivänsä tynnyrissä: Suomeen saadaan viimein, pitkän tauon jälkeen roolipelilehti. Nimi on ytimekkäästi Roolipelaaja. Perinteisen pizzanmutustamispelaamisen lisäksi tarjolla on asiaa lautapeleistä, korttipeleistä, miniatyyripeleistä ja näistä monenpelaajan nettihässäköistä, viimeinen roolipelaajilta ja roolipelaajille suodatettuna. Muutakin varmaan on.

Jos tähän länttäisi disclaimerin, niin kirjoittaja häslää joskus jotain juttua lehteen. Nytkin pitäisi, mutta viimeiset rivit ovat tuskaa, niin kammottavan vaikeita kirjoittaa. Olen ajanut koko hemmetin päivän autoa ruuhkassa ja silmät meinaavat painautua väkisin kiinni.

Viimeisimmän tiedon mukaan vietän loppukevään toimistossa jossa on ikkuna metsään päin. Johtuu siitä että toimisto on ihan korvessa. Työmatka vähintäänkin kaksinkertaistuu, liikkui sitten julkisilla tai porvarillisesti omalla autolla. Onneksi hommat vaikuttavat kohtuullisen kiinnostavilta.

Olen nyt muukalaislegioonan mies.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

2 Responses to Eikä siinä vielä kaikki

  1. Kuraattori says:

    Hyvä homma. Kunhan ei tuo lehti ole tuputtamassa “oikeaa tietoa” roolipeleistä.

  2. Merten says:

    Keskushallinnon hyväksymää, useaan kertaan tarkastettua ja sensuroitua “oikeaa tietoa”?

    Tuskin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.