Kaikkein kaunein, joo komia

Potra poika

Siinä on, komia poika, rustattuna Aapelin hahmogeneraattorilla, Asmon ehdotuksesta. On siinä joku nykertänyt flashia tai mitä lie. Jos minä jotain näihin generaattoreihin kaipaisin lisää, niin mahdollisuuksia laittaa omalle identiteetilleen kaljamahaa ja silmäpusseja. Nyt se on vähän että teet joko pitkän, lihaksikkaan ja pyykkilautavatsaisen, tai sitten lyhyenlännän Gimlin tai Wolverinen.

Tuli sitten rustaamisen ohessa pelattua taas muutama erä pokeria. Jos kauniita toiveita saa esittää, niin netissä olisi kiva olla monen pelaajan pokerisaitteja jotka eivät a) ole räsypokereita tai b) vaadi rahaa. Että ihan huvikseen pelaisi, ilman pikselitissien ja animehenkisten kuvien aiheuttamaa oirehdintaa. Pokeri on mukava peli, lieveilmiöt lähinnä tympivät.

Illemmalla luvassa suuren urheilujuhlan tuntua, oma jengi karsii futsalissa liigapaikasta. Tai oikeammin, tässä vaiheessa vasta paikasta liigakarsinnassa. Mutta kuitenkin, minut löytää nahkatakkikatsomosta, muiden ammattilaisten keskeltä – niiden jotka eivät ole päivääkään pelanneet, mutta tietävät kaiken paremmin kuin tuomarit. Nahkarotsia ei kyllä ole, sitä vastoin ostin tänään elämäni ensimmäisen lumilautailupusakan. Ei sillä, että aikoisin lähteä rinteeseen, mutta hyvin palvelleen duffelitakin vuoressa olevasta reiästä alkoi mahtumaan käsi lävitse. Siis kaikista niistä.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kaikkein kaunein, joo komia

 1. Henri says:

  Minä asensin yhteisen, asioista perillä olevan, ystävämme suosituksesta Paratiisipokerin (englanniksi ja com perään) softan, ja pelailin ilmaiseksi monta iltaa teksasilaista muita intterwebin ihmisiä vastaan.

  Ihmisten pelityyli leikkirahan kanssa vaan tuppaa olemaan aivan erilainen, kuin silloin jos on tosi kyseessä. Bluffia ei juuri kannata yrittää, koska joku sen aina katsoo.

  Mitään havaittavia ongelmia kyseisen softan kanssa ei ollut. Uskallan suositella.

 2. kolibri says:

  Jep jep ;)

  Siis jokaisella pokerisaitillahan on nykyaan ilmaisversio – tyypillisesti ilmaiset saitit ovat .net loppuisia ja oikeat saitit .com, nimen sailyessa samana. Tama taas johtuu siita etta talla mantereella uhkapelien mainostaminen on kiellettya, joten firmojen taytyi keksia jotain paastakseen siita ohi. Nyt telkkarissa on paljon “play for fun” ja “this is not a gambling site” mainoksia noista .net loppuista sisarsaiteista silla ymmarryksella etta kaikki tietaa mista se varsinainen saitti loytyy.

  Ja juu, pokeri (erityisesti Texas Hold’em) on hauskaa peli :)

 3. Esi-isäni Nikolain Nikolaipoika laittoi pelillä koreasti vuonna 1907 ja pisti häviten yhdessä kesäyössä 780ha.
  Lempi esi-isäni.

 4. Merten says:

  Se ei pelkää, joka on pelannut. Ja hävinnyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.