Vahvasti kanavalla

Toissailtana mahdollistin kotona digitaalisen vallankumouksen. Askel ei ollut ihmiskunnalle suuri, ja minullekin vain digiboksin tehdasasetusten palauttamisen pituinen. Jo puski kanavaa kanavarannan mökkiin, hyvä jos sata riitti. On leffakanavaa, musiikkikanavaa, uutiskanavaa, talouskanavaa, lasten kanavaa, matkailukanavaa, tiedekanavaa… Ja yksi tositv-kanava.

Sitten on ne suomalaiset, jossa näytetään uusintoja uutisista, pari hassua dokumenttia, tv-pelejä ja ostostv:tä. On hienoa elää kehityksen keihäänkärjessä, maassa jossa tuotetaan televisioviihdettä niin että alimmaiset mätänee. Ja noista kansainvälisistä kanavista lähtee valtaosa pois heti kun kaapeliyhtiön (Helsingin Kela & Santsi) rasvanäpit vähän säätävät tilaajan asetuksia.

Mutta; tänään, viettäessäni enemmän tai vähemmän ansaittua lomapäivää (sellaista, jonka saa kun on ollut töissä niin paljon että lakipykälät tulevat vastaan, ja sitten pitää tulla kotiin vähän huilaamaan, että voi seuraavalla viikolla olla töissä niin paljon että tulevat lakipykälät vastaan – hieno harrastus, tämä) ja surffailtuani koko aamun tiedon valtavirrassa, voin hyvin kuvitella itseni televisiota ahmivaksi kotirouvaksi. Sitä vierähtää useampikin tunti 80-luvun musiikkivideoita katsellessa, aamun leffojen ja edellisyön NHL-matsin parissa. Jos ei noita oikein jaksa, voi aina katsoa jännittävää dokumenttia perhokalastuksesta. Tai jos ei mikään enää sytytä, voi mennä sinne tositv-kanavalle ihmettelemään palomiesten jännityksentäyteistä elämää.

Tai, tietty, voisi katsoa pois ne kolme leffaa ja yhden sarjan jotka nauhoitti ensimmäisen päivän aikana. Jos jaksaisi. Tai ehtisi; tulee niin paljon muuta, kaikenlaista.

Hypermarketista viiden kilon säästöpakkaus grillisipsejä, muutama gallona kokista ja tukku valmispitsoja. Elämä on siinä.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vahvasti kanavalla

  1. Anni says:

    Nauttisikohan kotirouva edellisyön NHL-matsista? Kysyn vaan en vastaa.

  2. Merten says:

    No mutta jos on vähän karvaisempi rouva. Henkinen kotirouva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.