Satunnaisia

Näin yöllä kahdenlaista omituista unta; ensimmäinen oli salamurhakeikka, joka päättyi, kun heräsin eteisestä kuuluviin kolahduksiin. Tokkurapäissäni ajattelin, että varmaan koira, mutta unen ja valveen rajamaiden kovin vainoharhaisissa ajatuksissa oli pakko mennä tarkistamaan. Hesarinjakajalla oli vaikeuksia saada viikonlopun lukemistoa mahtumaan postiluukusta. Tuli mieleen, että onneksi ei ollut varas – jotenkin surkuhupaisa näky, kalsongeissa vainoharhaisen valmistautuneena eteiseen marssiva unenpöppöröinen perheenisä. Olisi varmaan kuollut nauruun.

Toisessa unessa ajoin bussilla maaseudulle päivittämään blogia. Alan olla vahvasti sitä mieltä että tämän kirjoittaminen ja muiden lukeminen saa kohta hetkeksi jäädä. Meinasin myöhästyä paluubussista. Pysäkin kyltissä luki Sipoo – Skrubu – Helsinki, tai jotain.

Otin aamun aika rauhallisesti.

Nettleden – urban and undeground exploration South West sisältää varsin tyrmäkkää kuvamateriaalia brittein saarilta. Vähänkö houkuttaisi tutustua myös maanalaiseen Helsinkiin. (via eilisen Ilta-sanomien artikkeli ja Retromanian merkintä Burlingtonista).

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

3 Responses to Satunnaisia

  1. pni says:

    Oho. Tuo on varmaan joku tulevan mahdollisen kuntauudistuksen ylijäämä: tullivapaa alue Sipoon ja Helsingin välissä joka esiintyy vain unissa. Siellä voi hoitaa kätevästi ja halvalla ostokset koska kaikki bussit pysähtyvät siellä olevaan supermarkettiin.

  2. Merten says:

    Mä ajattelin kanssa, että se on sellainen pienoisvaltakunta jossain Helsingin rajan tuntumassa.

  3. Veera says:

    Levottomia unia nähtiin täälläkin: Olin varma, että juna, josta jo kerran oli myöhästynyt, mutta päässyt sitten kuitenkin kyytiin (tosin unohtanut kissan kopassa auton takakonttiin, se ahdisti), oli mennyt rikki, kun veturin suunnalta kuului infernaalista kolinaa. Vaan se olikin vain lehdenjakaja, joka ei saanut pyhäpäivän Hesaria ja Taloussanomia mahtumaan kerralla postiluukusta. Yritti kyllä, kauan ja hartaasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.