Naama hymyä täynnä

Kovasti olin siirtämässä aivolohkonaapurin kirjallista harrastusta tänne kapsiin, kun törmäsin vaikeuksiin. Asensin taannoin Nucleuksen uudestaan, kopioin vanhan (samaan tasoon päivitetyn) kannan päälle ja säädin asetukset kuntoon. Seinä tuli vastaan kun yritin saada RSS-putkea toimimaan. Ei suostunut. Harmitti. Olin jo päivittänyt blogilistan tiedotkin ajan tasalle. Runttasin sitten uuden tekstin vanhalle saitille ja katso – ei haistele lista päivitystä, ei vaikka mitä tekisi.

Että uusimman Kirjeen Paratiisista voi sitten käydä lukemassa näin manuaalisesti ilmoitettuna vaikkapa täältä uudesta kotoa. Tai vanhasta. Tai ihan sama mulle, tanssikaa vaikka jatsia.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.