Herkistyy

B�C

Viimeisen vuorokauden aikana on tullut eteen niin monta mainintaa tuosta vielä hetki sitten tuntemattomasta klassikkoyhtyeestä, Blue Öyster Cultista, että oli pakko mennä kaivamaan omia arkistoja löytääkseen tämän uskontunnustuksen. Linkki Saturday Night Liven (?) sketsiin toimii vielä.

Joudun samaan hengenvetoon tunnustamaan, että minulla ei ole kotona yhtyeen – muistini mukaan – yhtä parhaimmista albumeista, eli Revölution by nightiä, ainoastaan yksittäisiä kappaleita siltä. Pitäisi ehkä käydä taas levykaupassa.

This entry was posted in Ihmelapsen viimeiset hetket. Bookmark the permalink.

3 Responses to Herkistyy

 1. Mikko V. says:

  “It’s past midnight said Charles the grinning boy
  And looking at me greedily, said it’s 1964”

  Ei hitto. Olen tässä herkistynyt itsekin aivan samasta syystä. Pakko myöntää, että jaan ihmettelysi BÖC-mainintojen määrästä sekä ilmeisesti myös ihailusi orkesterin tuotantoa kohtaan. Outoa, huumorintajuista meininkiä, vai lieneekö vika vastaanottimessa kun monet BÖC:in tekstit saavat hymyn suupieliini. Oma suosikkini taitaa olla yleisesti Secret Treaties ja Dominance and Submission erityisesti.

 2. heidi says:

  Totta, ihme invaasio. Levykaupoissa käy BÖC-kato lähipäivinä? Mä en ole varsinainen BÖC-fanittaja, enkä perehtynyt bändiin sillä tavoin kuin vaikka Yesiin tai Genesikseen joita diggailin teinivuosina hirmuisella antaumuksella ja joita (tyttö)kaveritkin ymmärsivät. BÖCin, Freen ja Mountainin päälle eivät tajunneet jostain syystä. Nyt kun tuli puheeksi, niin taidanpa poiketa levykaupan kautta, mulla ei ole kai kuin yksi BÖCin levy ja sekin vinyylinä (ja soitin rikki). Tai ehkä voisin vihdoin korjata sen…pahvilaatikoissa olisi paljon muitakin aarteita.

 3. Merten says:

  Minä olen tässä hiljalleen keräillyt seuraavat levyt hyllyyn:

  Secret Treaties
  Workshop of the Telescopes (kokoelma, aika hyvä sellainen)
  Agents of Fortune
  Spectres
  Some Enchanted Evening
  Cultösaurus Erectus

  Ja aika monta pitäisi vielä ostaa, ainakin Fire of Unknown Origin, Club Ninja, se eka levy ja tuo mainittu Revölution by Night.

  Noita ei vain kauhean paljon levykaupoissa näe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.